Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mondd el véleményed, tapasztalatod a Társasház fórumon: Vajda - tlap.hu [5. oldal]
részletek »

Társasház fórum: Vajda - tlap.hu [5. oldal]

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Társasház fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!

Fórum

Itt vagy: tarsashaz.tlap.hu » Társasház fórum
Keresett kifejezés
Keresés
Vajda Sándorné2011.06.19. 16:54 | Válaszolok | #42300
Vajda Sándorné

Segítsetek kérlek benneteket!
110 albetétes több házból álló társasház közös képviselője ellen szeretnénk néhányan fellépni,
mert az általunk kezdeményezett közgyűlésen a családja és a hívei annyi meghatalmazást gyűjtöttek, hogy nem sikerült leváltani, már többszöri próbálkozásra sem. A számvizsgáló bizottság finoman szólva impotens, nem törődik semmivel, most, június vége felé még nincs tavalyi beszámoló, idei költségvetés, semmiről nem tájékoztat, nem tudjuk, mennyivel kell többet fizetnünk. Emellett a könyvelővel megbulizta, hogy munkaviszonyos bért kapjon, járulékai mellett
még étkezési utalványt is felvesz, annak adóját is mi fizetjük.
Tud-e valaki megoldást, vagy olyan társasház kezelő céget, aki annak reményében, hogy utód lehet, helyettünk -meghatalmazásunkkal-fellépne?
A társasház budapest közvetlen közelében lévő városban van.
Várom jelentkezéseteket.

KEMPA House2011.06.05. 12:47 | Válaszolok | #41858
KEMPA House

Tisztelt Tulajdonosok!

Cégünk társasházak kezelésével, könyvelésével, jogi képviseletével foglalkozik!
Szolgáltatásunk keretében vállaljuk még társasházak takarítását, karbantartását, Fundamenta ügyintézését, pályázati lehetőségek kiaknázását, kisebb nagyobb felújítások lebonyolítását.

A tulajdonosok érdekeit szem előtt tartva, májustól működik ügyfélkapus rendszerünk ,ahol a lakók naprakész betekintést nyerhetnek egyedi társasházi folyószámlájukhoz, nyomon követhetik befizetéseiket, energiaelszámolásaikat, egyenlegüket. Valamint letölthetik a házat érintő fontosabb dokumentumokat Pl. alapító okirat SZMSZ stb.

A szolgáltatásaink minden esetben a lakóközösség igényeihez igazodik, korrekt árakon megbízható számonkérhető, ellenőrizhető módon.

Várjuk minden kedves érdeklődőnket!

Tisztelettel

KEMPA House Kft

www.kempahouse. hu

36209463988

Pongó Anikó2011.03.23. 14:50 | Válaszolok | #39936
Pongó Anikó

Tisztelt Tulajdonosok!

A fórumot olvasva szeretném figyelmükbe ajánlani a City-Premier Kft., aki társasházkezeléssel foglakozik, komoly és megbízható munkatársakkal a ház közösségének érdekeit tartja mindenkor szem előtt.

Bővebben a www.city-premier.hu oldalon olvashatnak a tevékenységünkről, kérdés esetén állok rendelkezésükre.

Tisztelettel
Pongó Anikó
06/30-559-1099
pongo.aniko@city-premier.hu

Delmor - Előzmények2011.01.03. 21:46 | Válaszolok | #34079
Delmor

Titti a felvetés jogos bár amilyen adatokat Ők tudnak a társasházakról, nem hiszem, hogy bármilyen visszaélést eltudnának vele követni, tekintettel arra, hogy a pénzhez hozzáférésük nincsen. Amúgy a legtöbb oldalon nincs sok információ az oldal üzemeltetőjéről mert tök fölösleges /meg én ezt ellenőriztem/. Ajánlom a http://www.ecegjegyze k.hu/, amit nem csak ebben, hanem minden esetben használni tudsz ha egy cégről szeretnél infót kapni. Cégtulajdonos, elérhetőség, stb.

Titti2010.10.18. 07:47 | Válaszolok | #27253
Titti

Nem rossz a kezdeményezés, de amit nem találok rajta, hogy ki adja ezt a szolgáltatást? Hol vannak a cég adatai? Nem bíznám a társasház pénzügyi adatait olyan oldalra, amelyről nem tudom ki áll mögötte.

Hirdetés
Delmor Vilmos2010.10.12. 10:39 | Válaszolok | #26824
Delmor Vilmos

Szia Judit!

Nem tudom melyik régióba vagy az oldal elméletileg országos. Én egy hónapja regisztráltam egy oldalra eddig stabilan működik és a lakók szeretik. A lakók és a közös képviselők az oldalt ingyen használhatják és sok extra van benne. http://www.thaz.valog atasok.hu nekem tetszik és jó benne, hogy ingyen van ami szempont mert a társasházakból nem jön be annyi amennyiből ilyet tudok íratni. Remélem tudtam segíteni üdv: Delmor

Kiss Judit2010.10.12. 10:33 | Válaszolok | #26823
Kiss Judit

Sziasztok!

Társasházkezeléss el foglalkozom és szeretnék egy olyan rendszert kialakítani ahol a lakók nyomon tudják kísérni a házukkal kapcsolatos infókat befizetéseket. Beszéltem már több céggel illetve programozóval de elég sok pénz az amiért írnának nekem egy ilyet. Nem tudom milyen ingyenes megoldások vannak lehetőségek avagy partnerek akik esetleg közösen belevágnának egy ilyenbe. Minden megoldás érdekel.

Köszönöm a válaszokat sürgős lenne mert az igény nagy.

Üdvözlettel: Judit

Zsu2009.10.01. 13:57 | Válaszolok | #11351
Zsu

Szia!

Az üzletszerűen végzett társasház-kezelői, tevékenységet kizárólag olyan természetes személy, illetőleg olyan gazdasági társaság láthatja el, aki - illetőleg gazdasági társaság esetén legalább egy tagja vagy alkalmazottja - a külön jogszabályban meghatározott szakképesítést megszerezte. A szakképesítés megszerzését a természetes személy egyéni vállalkozó a körzetközponti jegyző részére, a gazdasági társaság vezetője a cégbíróság részére - a szakképzettséget tanúsító állam által elismert bizonyítvány átvételétől számított harminc napon belül - köteles igazolni. Az igazolás nem mentesít a tevékenység végzéséhez szükséges - a külön jogszabályokban előírt - más kötelezettségek teljesítése alól. Ezek a szabályok nem vonatkoznak a nem üzletszerű társasházkezelést végző természetes személy közös képviselőre, illetve az intézőbizottság elnökére.
A hatlakásosnál nagyobb társasház közgyűlése a természetes személy közös képviselő vagy az intézőbizottság elnöke részére előírhatja a társasház-kezelői szakképesítés megszerzését, amennyiben a közös képviselő vagy az intézőbizottság elnöke a tulajdonostársak megbízása alapján, a társasház kezelésével összefüggő feladatokat is ellátja. Az ilyen közgyűlési határozatban rendelkezni kell arról is, hogy a szakképesítés megszerzésével járó költség megfizetése - ha azt a közös képviselő nem vállalja - a tulajdonostársakat terheli

Ahhoz hogy társasházkezelő feladatot lásson el magánszemély rendelkeznie kell:
- érettségi bizonyítvánnyal
- cselekvőképes természetes személy
- állandó lakóhelye van
- OKJ szakmai vizsgát letette
- nincs kizárva a társasházkezelői feladat végzéséből
- erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezik (közös képviselő illetve egyéni vállalkozó társasházkezelő esetében a közgyűlés dönthet erre való kötelezésről)
- nemleges köztartozásról szóló igazolással rendelkezik (közös képviselő illetve egyéni vállalkozó társasházkezelő esetében a közgyűlés dönthet erre való kötelezésről)
- közös képviselő illetve egyéni vállalkozó társasházkezelő esetében a székhelye vagy lakóhelye szerint illetékes első fokú bíróságtól a végrehajtásra átadott tartozás alóli mentességről szóló igazolások beszerzésre a közgyűlés kötelezheti

nani732009.09.30. 14:45 | Válaszolok | #11341
nani73

Sziasztok
szeretném meg tudni azt ,hogy valaki hogyan lehet képviselő??

tlap.hu2009.07.13. 13:05 | Válaszolok | #10893
tlap.hu

Üdvözlünk a(z) tarsashaz.tlap.hu fórumán!

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
Tuti menü