Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasház linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Társasház képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: tarsashaz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 120 db
5-Profi Kft. - Pécs

5-Profi Kft. - Pécs

"5-PROFI" Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Komplex társasházkezelés mely magába foglalja: Pénzügyi gazdálkodás, Műszaki fenntartás, Jogi képviselet, Épületgondnokság, Az 5-PROFI Kft. tevékenységi körébe tarozik továbbá: Ingatlan értékbecslés, Teljeskörű hitel ügyintézés, Könyvelés adótanácsadás: könyvelés, adóbevallás készítése, magánszemélyek és gazdálkodó szervezetek részére

A társasház, mint jogalany

A társasház, mint jogalany

Társasháztulajdon jön létre, ha az épületingatlanon (az egy olyan ingatlanon, amelyen épületet emeltek, vagy emelni fognak) az ún. társasházi alapító okiratban meghatározott, műszakilag megosztott, legalább két önálló lakás vagy nem lakás céljára szolgáló helyiség, vagy legalább egy önálló lakás és egy nem lakás céljára szolgáló helyiség a tulajdonos (tulajdonostársak) külön tulajdonába kerül (a továbbiakban: társasház). Az épülethez tartozó földrészlet, és a külön tulajdonként meg nem határozott épületrész, épületberendezés, nem lakás céljára szolgáló helyiség, vagy lakás - így például: a gondnoki, a házfelügyelői lakás - a tulajdonostársak közös tulajdonába kerül.

A.L.A.K. Kft.

A.L.A.K. Kft.

Társasház könyvelés - havi banki kivonatok könyvelése - havi számlák könyvelése havi napló kiadása, havonta a közös költség tartozók listájának elkészítése, havonta az utalandó adók, járulékok megállapítása - ha van évi kétszeri egyéni elszámolás kiadása

Abilis

Abilis

Társasházkezelő tanfolyam. A tanfolyam célja olyan szakemberek képzése, akik a társasházkezelői (közös képviseleti) tevékenységet önálló feladatkörként (menedzserként), jó kapcsolatteremtő készségen alapulva képesek szakszerűen ellátni. A végzett hallgatók a tanfolyamon megszerzett elméleti és gyakorlati tudásukat a lakóközösség bizalmát élvezve kamatoztathatják, mivel a társasházkezelői tevékenység olyan önálló, bizalmi feladatkör, amely a jó kapcsolatteremtő képességen alapulva, a munkafolyamat minden részletére kiterjed, és a társasház fenntartásával, a társasházak működésével összefüggő követelmények ismeretét feltételezi.

Abisa Társasházkezelés

Abisa Társasházkezelés

Cégünk 2004-ben jött létre, hogy javítsuk a lakásokban élők életkörülményeit. Fő tevékenységként társasházkezeléssel foglalkozunk, de ingatlanokhoz szorosan kapcsolódó értékbecslés és ingatlan tanácsadást is végzünk. Célunk, hogy minél költséghatékonyabb és egyszerűbb megoldásokkal segítsük a lakók életét.

Ablak Lux Kft.

Ablak Lux Kft.

Prémium irodatakarítás Budapesten, igen létezik. Ha nálunk rendeli meg a kívánt szolgáltatást, biztos lehet benne, hogy nem nyúl mellé. Szakembereink, vizsgáztatott, erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező, több éve a szakmában dolgozó takarítók. Szolgáltatásaink prémium minőségét, további tulajdonságaink is garantálják, mint a rugalmasság, a gyorsaság, és a becsületesség. Egy tiszta és rendezett társasházban az ott lakóknak is sokkal jobb a közérzetük, mint egy piszkos és rendetlen környezetben. A cégünk által felkínált szolgáltatásokat rugalmasan összeállíthatja, és ezentúl ezen feladatok súlya nem az Ön vállát terhelik. Mi tisztában vagyunk azzal, hogy minden egyes épület más takarítási feladatokat kíván meg, ezért egyénileg a saját igényeire szabhatja a takarítás ütemezését is.

AnRoD Társasházkezelő - Szeged

AnRoD Társasházkezelő - Szeged

Társasházak törvényben megfogalmazott közös képviselői feladatainak teljes körű ellátását, könyvelésének, nyilvántartásainak elkészítését vállalják. Mérlegképes könyvelői, társasházkezelői végzettség és tizennégy éves tapasztalat garantálja a szakszerű közös képviselői munkát.

Apadries House Társasházkezelés

Apadries House Társasházkezelés

Nem elégedett jelenlegi közös képviselőjével? Elege van, hogy az ígéretek ellenére semmi sem történik a házban? A pénzügyek sem ellenőrizhetők, rengeteg a tartozás? Ha a fenti kérdések közül bármelyikre 'igennel' válaszolt, akkor a legjobb helyen jár, mi segítünk Önnek! Hívjon minket még ma, hogy mihamarabb nekiláthassunk a problémák orvosolásának egy egyedi az Ön Társasházára szabott csomaggal! Társasházak közös képviseletét vállaljuk Budapesten és környékén! Mivel két egyforma társasház nem létezik, minden házunkat külön egységként kezeljük, minden problémára - a tulajdonosi közösséggel együttműködve - egyedi megoldásokat dolgozunk ki a törvényi előírások betartása mellett. Ebben profi ügyvédi gárda és könyvelő csapat áll segítségünkre, akik az általunk kezelt társasházaknak kedvezményes díjazás mellett nyújtják szolgáltatásaikat. Legfőbb erősségünknek tartjuk a társasházi költségek optimális szinten tartását, olyan közös költség kidolgozását, mely illeszkedik a lakóközösség igényeihez és ezzel egy időben szem előtt tartja a tulajdonosok pénzügyi helyzetét, ezzel is elkerülve egy későbbi közös költség nem fizetése miatti behajtási procedúra kellemetlen következményeit.

Artex-Artois Bt.

Artex-Artois Bt.

Az Artex-Artois Bt. 10 éves társasházkezelői tapasztalatának köszönhetően akár korábban épült, akár új építésű házak nap mint nap felmerülő problémáira biztonsággal, a legrövidebb időn belül megtalálja a megoldást. Bármilyen munkához rendelkezünk megfelelő szakemberrel, akik vállalják a társasházban felmerülő műszaki hibák gyors elhárítását, garanciával.

Hirdetés
B-Profinance Bt.

B-Profinance Bt.

A társaság 2001-ben jött létre, fő profiljuk a könyvelés. Partnereik között található társasház, egyéni vállalkozó, és kisvállalkozás is. Könyvelés társasház, lakópark, lakásszövetkezet részére Budapesten és vonzáskörzetében. Korrekten, szakértelemmel, normál áron

Balaházak

Balaházak

Társasházkezelés internetes SZB felügyelet alatt, XXI század igényével. Internetes folyószámla lekérdezés tulajdonosoknak és ügyintézés, SZB általi teljes könyvelési áttekintés interneten keresztül. Honlap: Lehetővé teszi a tulajdonosoknak egyéni analitikus, egyenlegük megtekintését, Hibabejelentést, az AO/SZMSZ letöltését, Határozatok letöltését, Formanyomtatványok letöltését, A Számvizsgáló Bizottságok tagjai számára lehetővé teszi a könyvelés teljes naprakész áttekintését, ezzel a Társasház mindenkori gazdasági felügyeletét

Bázisház Kft.

Bázisház Kft.

Bázisház Társasház- és Ingatlankezelő Kft. közös képviselet, ingatlan menedzsment profiktól. A cég ingatlanok, társasházak teljeskörű menedzsmentjével, közös képviseletével foglalkozik. Feladatok: Elszámolás és költségvetés januárban, negyedéves elszámolás közös költség befizetésről, nullás igazolás gyors kiadása stb.

Berger Higiénia Kft.

Berger Higiénia Kft.

Ön is társasházban lakik esetleg pont ön a közös képviselő? Akkor pontosan tudja, hogy egy olyan ingatlanban ahol akár több tucat ember is megfordul milyen nagy kosz is tud lenni. Bizony a társasházakban mindig van mit takarítani. Hívja takarítást végző embereinket akik gondoskodnak arról, hogy a társasház egész részén tisztaság és higiénikus környezet legyen. Ránk bízhatja az egész házat vagy akár csak egy adott terület takarítását is egyaránt! Keressen minket akár még ma és vegye igénybe cégünk szolgálatait!

Beszterce utcai társasház

Beszterce utcai társasház

A Budai oldalon, az Amfiteátrum közvetlen közelében, a Duna és a Hármashatár-hegy között, a Margitszigettel szemben épült fel 2 x 12 lakásos társasházunk. Az egyik patinás központhoz, Újlak centrumát jelentő Kolosi térhez is közel esik. A nagyvárosi életformát képviselő StopShoptól 3 percnyire, az Eurocentertől 10 perc sétányira található. Ugyanakkor vidékiesen csendes, kellemes hangulatú, platánfákkal szegélyezett utca.

Bree Kft.

Bree Kft.

ikeres együttműködésünk elengedhetetlen feltétele a kapcsolattartás a tulajdonosokkal, illetve, hogy a számvizsgáló bizottsággal a folyamatos egyeztetés a gyakorlatban is megtörténjen. Alapelvünk, hogy társasházkezelő cégünk tulajdonosi szemlélettel bírjon, hiszen a naprakész tájékozottság, egyeztetés viszi előre a társasházak életét, gazdasági és műszaki állapotát.

Budapest - Euronium Kft.

Budapest - Euronium Kft.

z Euronium Trend Kft. takarítás és a házfelügyelő szolgáltatást nyújtó cég. 2006 óta foglalkozunk takarítással. Egy takarító cégnél kezdtük, de a nagyobb megelégedettség érdekében kiváltunk. 2010 februárjában megalakítottuk saját vállalkozásunkat, melyet még ugyanezen év decemberében egy egyéni vállalkozással bővítettünk. Immár Budapest teljes területén dolgozunk lakásokban, családi házakban, irodákban és társasházakban. 2010 decemberétől már házfelügyelői szolgáltatást is nyújtunk Budapest több területén. A megbízóink jelenleg is meg vannak elégedve mind a szolgáltatások minőségével, mind az árakkal. Vállalkozásunk alapvető célkitűzése, hogy az általunk végzett munka minden minőségi elvárásnak eleget tegyen. A minőségre és a precizitásra törekszünk és dolgozóinktól illetve a munkáltatóinktól is ezt várjuk el. Az általunk végzett szolgáltatást garantált minőségben végezzük, a megrendelő igényeit maximálisan figyelembe véve. Vállalási áraink tükrözik azon szándékunkat, mely szerint kisebb haszon hosszútávon megtérül.

Bükkkapuja társasház - Miskolc

Bükkkapuja társasház - Miskolc

A cég 1996 óta foglalkozik épületgépészettel Magyarországon, főleg Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. 2001-ben kezdte el könnyűszerkezetes házak építését, az Európában már elismert Protektor jelzéssel ellátott termékekkel

Tuti menü