Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasház linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Maior - Pedantéria [4. oldal]
részletek »

Társasház képes leírás: Maior - Pedantéria [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tarsashaz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 120 db
Maior Domus Kft.

Maior Domus Kft.

Társasházkezelés Óbudán - nem csak óbudai házakra. Társasházkezelés - Pénzügyi feladatok: Naplófőkönyv vezetése, Pénztár vezetése, Analitikák vezetése, Adóbevallások készítése, beadása. - Műszaki feladatok: Műszaki bejárás, Törvényileg kötelező vizsgálatok elvégeztetése, Felújítási javaslatok készítése, Felújítási pályázatok elkészítése, Felújítások ellenőrzése , Tmk. feladatok és hibaelhárítások elvégeztetése

Márton Öko Házak Kft.

Márton Öko Házak Kft.

Budapest IX. kerületében a Márton út 10. szám alatt geotermikus hűtés-fűtés rendszerű társasház épül. A geotermikus fűtés rendszerű lakásokban nemcsak a fűtés, hanem a hűtés és a használati meleg víz ellátás is geotermikus energiával történik. A geotermikus energiaellátás kapcsán olyan új 21. század elvárásainak megfelel? lakásokat építünk, amely alacsony rezsi költsége mellett energiatakarékos, környezetbarát és allergiamentes is. A Márton Öko Házak lakásait azoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy egészséges környezetben, energiatakarékos lakásokban, környezet kímél? módon éljenek, ugyanakkor függetleníteni szeretnék magukat a folyamatosan növekv? energia áraktól. A lakások magas műszaki tartalommal készülnek: padló és falfűtés, légkondicionálás, ugyanakkor az áruk nem haladja meg a hagyományos (központi gázkazános) építésű lakások árait. Így az ár-érték arány igen kedvez? a vev?k számára. A társasház lakásainak energetikai min?ségi besorolása a legmagasabb A kategória. Az ilyen geotermikus energiaellátással épült új lakások vásárlása nemcsak komfortosságban jelent magas szintet, hanem stabil értékálló befektetést is ad számunkra!

MTOSZSZ

MTOSZSZ

A Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetsége (MTOSZSZ) a társasházkezelők és ingatlankezelők szakmai szövetsége. Továbbra is célunk: folyamatosan támogatni a társasházi közös képviselők munkáját, képviselni érdekeiket a törvényalkotásban, a szakmai fórumokon és a mindennapi életben. Folyamatos tájékoztatást biztosítani tagjainknak a szakmát érintő változásokról és határidős kötelezettségekről. Segíteni: -A társasházak Számvizsgáló Bizottságait, az őket érintő valamennyi témában. -A társasházi tulajdonosokat társasházuk működtetésében, a szabályok kialakításában, hogy megismerhessék jogaikat és kötelezettségeiket.

Nádorliget u. 7. társasház

Nádorliget u. 7. társasház

Az oldalon a Nádorliget u. 7. társasház életével kapcsolatos információk találhatók meg. Elhelyezkedés, térkép, megközelítés, Fényképalbum, Közösségi rendezvények házunk táján, Kapcsolat, képviselet, hibabejelentés, Orvosi rendelők, hivatalok a közelben, Megrendelhető szolgáltatások, Hasznos tudnivalók, Tudnivalók beköltözéshez, Gázártámogatás, Kutyatulajdonosoknak, Tájékoztató a havi terhelési értesítők internetes letöltéséről Nyilvános dokumentumok archívuma, Közös Képviselő tájékoztatói

Nagy Józsefné - Sopron

Nagy Józsefné - Sopron

Nagy Józsefné - társasház kezelő - Teljeskörű társasház kezelés, üzemeltetés, Közgyűlések összehívása, éves tulajdonosi elszámolás elkészítése, Következő évi költségvetés megtervezése, Könyvelés, analitikus nyilvántartások vezetése, Adóbevallások, esetleges alkalmazottak adminisztratív ügyintézése, Bankszámlák kezelése, Tulajdonosi befizetések nyilvántartása, elmaradt közös-költségek behajtása, Alapító okirat módosítása, bejegyeztetése, Fogadóórák havi rendszerességgel

Natura Házak - Biatorbágy

Natura Házak - Biatorbágy

Társasházak Biatorbágyon. A Natura Házak olyan három darab 4 lakásos társasházból álló prémium kategóriás beruházás, amely a Bauhaus stílus modern építészeti formavilágát követi. Biatorbágy újonnan parcellázott területén, a Szarvasugráson található az a két épület, amelyekben egyszintes, jól tagolt, tágas, praktikus életteret nyújtó lakásokat kínálnak.

Naturasoft könyvelő és ügyviteli rendszer

Naturasoft könyvelő és ügyviteli rendszer

A különböző számlázó programok összehasonlítása időigényes feladat, mely vállalkozói mindennapjaidba nem biztos, hogy belefér. Pedig egy testre szabható, áttekinthető és egyszerűen használható számlázó program fél siker! Elektronikus számlázási lehetőséget keresel? Idegen nyelven állítanád ki dokumentumaidat? Vagy egyszerűen csak egy díjmentes szoftver kell, villámgyorsan? Töltsd ki számlázó választó tesztünket, élj elemzéssorozatunk adta lehetőséggel, és az ésszerű döntés garantált. Számlázó választó oldalunkon többek között a Billingo, a Naturasoft és a Clearadmin elemzéseit olvashatod el.

Netgare Kft.

Netgare Kft.

Netgare Kft. társasházak közös képviseletére jött létre. 5-100 lakásos társasházakra szakosodott. Nem mindenáron vállaljuk el a közös képviseletet. Célunk, hogy amit elvállalunk társasházat azt a lehető legjobb minőségbe és legnagyobb megelégedettséggel képviseljük. Társasházak közös képviseletével, könyvelésével, és a közös költség nyilvántartását végezzük. A közös költség kinnlevőségek behajtása és lehetőség szerint minimális szintre való leszorítása állandó, folyamatos kezelési feladat

NEXTSoftware - Társasházi nyilvántartás

NEXTSoftware - Társasházi nyilvántartás

A társasházi nyilvántartó szoftver, kifejezetten társasházak számára lett kifejlesztve, melynek segítségével könnyen figyelemmel kísérhetőek a közös költségek és a fejlesztési alapok kezelését is meg lehet oldani vele, továbbá naplófőkönyv kezelést is tartalmaz. NEXT Software - Saját fejlesztésű ügyviteli szoftverek, erp, vállalatirányítási rendszerek.

Hirdetés
Orwak hulladékprés

Orwak hulladékprés

A tömörítési aránynak megfelelő mértékben a hulladékszállítási költségek 65-75 %-a megtakarítható. Csökken a jelenlegi szemetes edények (kukák) ürítési száma és/vagy mennyiségi darabszáma, vagy a meglévő nagyobb konténerek kisebb szabvány szemetes edényekre cserélhetők. A szemetes edények mennyiségi csökkenésével vagy kisebbre történő kiváltásával értékes területek szabadulnak fel más célokra. A hirtelen nagyobb mennyiségben keletkező hulladék a szemetes edényekbe tömörítve biztonsággal elhelyezhetők, az edények és azok környéke tisztán tartható.

ÖKO takarítás

ÖKO takarítás

Megbízható, munkájára igényes takarítócéget keres? Egyaránt vállaljuk az iroda és a lakástakarítás feladatait is, legyen szó egyszeri vagy rendszeres megbízásról. Munkánk során környezetbarát tisztítószereket és technológiát használunk. Profi takarítógépeinket akár kölcsönözheti is. Rugalmasan viszonyulunk ügyfeleink kéréseihez, kapacitásunk függvényében a lehető legrövidebb határidővel dolgozunk. Korrekt árakat kínálunk, amiről Ön is meggyőződhet. Kérje ingyenes és minden kötelezettségtől mentes ajánlatunkat!

P.Color

P.Color

Cégünk már tizedik éve foglalkozik társasházkezeléssel. A törvényi előírásoknak megfelelően, szakmai képesítéssel, közgazdász, jogi, műszaki, informatikai, könyvelői és szaktanácsadói háttérrel. Közös képviselet ellátása : közgyűlések összehívása, levezetése éves tulajdonosi elszámolás elkészítése következő évi költségvetés megtervezése számlák ellenörzése, kifizetése közös helyiségek takarításának megszervezése hóeltakarítás, csúszásmentesítés megszervezése a társasház műszaki állapotának felmérése (megfelelő szakemberek bevonásával)az állagmegóvási ill. felújítási munkák pályáztatása és ellenőrzése társasházak működésével kapcsolatos pályázatok figyelemmel kísérése pályázati anyagok elkészítése banki kapcsolat, mely elősegíti az esetleges hiteligényléseket, számlavezetést, betétek elhelyezését ( külön díjazás nélkül ) közgazdász, pénzügyi szakember közreműködése a gazdasági tevékenységben ( külön díjazás nélkül )

Palotaházak

Palotaházak

Vállalkozásunk 10 éves társasházkezelői gyakorlatának köszönhetően jelentős tapasztalatokra tettünk szert soklakásos társasházak gazdaságos üzemeltetésében. Az utóbbi években, elsősorban pályázatokon nyert összegek segítségével tudtuk nyílászárók cseréjét, épületszigetelést és fűtéskorszerűsítési munkákat elvégeztetni. Bármilyen munkához rendelkezünk megfelelő szakemberrel, akik vállalják a társasházban felmerülő műszaki hibák gyors elhárítását, garanciával. A társasházi törvényt jól ismerő, felkészült jogászi háttérrel dolgozunk, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a társasházat érintő jogi témákban, hátralékok behajtásában, ezzel is támogatva a társasház biztonságos működését.

Pályázatírás teljes körű ügyintézéssel

Pályázatírás teljes körű ügyintézéssel

A pályázatíró cégek többségétől eltérően mi komplex szolgáltatást nyújtunk, amely nemcsak a pályázat megírását és benyújtását foglalja magában, hanem a projektmenedzsment és a kötelező nyilvánosság biztosításának feladatait is. Rendezvényszervező cégek bevonására sem lesz szüksége, ugyanis megoldjuk a projekthez tartozó programok, a nyitó és záró rendezvény megszervezését és lebonyolítását. Pályázatát hozzáértő szakemberek kezében tudhatja, így biztosan hozzájut a teljes támogatási összeghez.

PAMIS Takarító Kft. - Társasház takarítás

PAMIS Takarító Kft. - Társasház takarítás

A PAMIS Takarító Kft. 100 % magyar tulajdonú, dinamikusan fejlődő takarító vállalkozás, mely több éve sikeresen van jelen a takarítói piacon. A konkurencia nagy, de szakértelemmel, szakmai elhivatottsággal, és innovációval biztos pont vagyunk a szakmában. Igyekszünk az általunk alkalmazott takarító munkatársakat úgy foglalkoztatni, hogy számukra ne csak rutinfeladat legyen a takarítási munka elvégzése, hanem lelkiismeretesen, a legnagyobb odafigyeléssel végezzék a munkájukat, melyhez rugalmasság, és megbízhatóság párosul. Takarító munkatársaink legális foglalkoztatás keretein belül takarítanak, valamint munka és tűzvédelmi oktatásban részesülnek, illetve rendszeres foglalkozás egészségügyi vizsgálaton vesznek részt.

PannóniaFM

PannóniaFM

Társaságunk Budapesten lakóparkok és társasházak számára a következő szolgáltatást biztosítja: Társasházkezelés, műszaki technikai eszközök berendezések szakszerű működtetése, tervszerű karbantartása, közös képviselet, pénzügyi gazdálkodás, könyvelés, lakói folyó számla egyenlegek vezetése, leltározás, beszámolók elkészítése, közgyűlések megszervezése, a tulajdonosi döntések végrehajtása, lakói fogadóórák tartása, rendszeres kapcsolat a számvizsgáló bizottsággal, ingatlanüzemeltetés (fűtés, hűtés, szellőztetés, vízellátás, csatornázás, erős és gyengeáramú rendszerek, felvonók), ingatlankezelés, (takarítás, hulladékkezelés, őrzésvédelem, rovar-rágcsálóirtás, kertészet, parkgondozás, épülettechnikai felújítások bonyolítása, műszaki ellenőrzése, és energetikai szakértői tevékenység (energia auditálás, épületenergetikai tanúsítás, energiagazdálkodás, energia tanácsadás, energia szerződések felülvizsgálata) ellátása.

Pedantéria Kft.

Pedantéria Kft.

Iroda takarítás, ablak tisztítás, homlokzat tisztítás van soron? Hívjon profi takarító céget, akik profi módon végzik el a piszkos munkát! A Pedantéria Plusz Kft. minőségi, megbízható munkát végez legyen szó napi vagy alkalmi irodai, ipari vagy otthoni takarításról. Szőnyegét és bútorait is bízza ránk, sokéves tapasztalatunknak és kiváló felszerelésünknek köszönhetően nincs olyan folt, piszok vagy anyag, amivel ne birkóznánk meg. Az összefirkált vagy épp penészes kültéri falfelületek miatt sem kell aggódnia, mert kollégáink speciális eszközökkel és szerekkel még a házfalat is újjá varázsolják!

Tuti menü