Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasház linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: PetPek - Takarítás [5. oldal]
részletek »

Társasház képes leírás: PetPek - Takarítás [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: tarsashaz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 120 db
PetPek Kft

PetPek Kft

Tapasztalt és lelkiismeretes közös képviselőt keres? Nálunk megtalálja! Cégünk évtizedes gyakorlattal rendelkezik a társasházkezelésben. 2013 óta független biztosításközvetítéssel is foglalkozunk, mellyel jelentős csökkenést értünk már el a lakásbiztosítási díjak tekintetében. Átlátható, ellenőrizhető tevékenység az üzemeltetés, karbantartás, fejlesztések terén! Erkölcsi bizonyítványunk és közös képviselői szakmai felelősségbiztosításunk garantálja a minőséget és megbízhatóságot. Keressen minket pasaréti irodánkban!

Prestige City

Prestige City

A Prestige Towers szolgáltatási a legjobb nevű szállodák kínálatával veszik fel a versenyt. Kávézó, étterem, többtípusú szauna, kültéri medence, fitneszterem, yacht kikötő és a saját sofőrszolgálat mind a kényelmet és a komfortot szolgálják. Az itt lakóknak nem kell aggódniuk a szobanövények locsolása, kis házi kedvenceik gondozása, vagy akár az ingek vasalása miatt sem. Az online bevásárlórendszer pedig lehetővé teszi számukra, hogy az igényeiknek megfelelő ételekkel legyen tele a hűtő.

PRO-TA és Társa Kft.

PRO-TA és Társa Kft.

Cégünk fő profilja a társasházak, lakóparkok, lakásszövetkezetek teljes körű üzemeltetése, képviselete, felügyelete. Évek óta arra törekszünk, hogy a társasházakban, lakóparkokban élő családok életét megkönnyítsük olyan módon, hogy anyagilag a legkisebb mértékben terheljük őket, legyen szó a ház átalakításáról, festéséről, vagy egy esetleges kár elhárításáról. A társasházban szükséges felújítási munkák elvégzésére - az értékhatártól függően - a vállalkozókat minden esetben versenyeztetjük, valamint folyamatosan figyeljük a pályázati lehetőségeket is.

ProHouse Társasházkezelés - Sopron

ProHouse Társasházkezelés - Sopron

Cégünk soproni társasházak kezelésével, közös képviseletével foglalkozik. Célunk ügyfeleink számára olyan komplex, egyedi közös képviseleti szolgáltatást nyújtani, amely megfelel a soproni társasházak speciális igényeinek, így kiküszöbölve a városi piacon tapasztalható hiányosságokat! A társasházi törvényben meghatározott kötelező feladatokon kívül műszaki-, gazdasági- és jogi tevékenységet, valamint pályázatfigyelést is végzünk. A közgyűlés felhatalmazása alapján pályázatírást és lebonyolítást is vállalunk. A városban elsőként vezettünk be egy olyan átfogó, mindenre kiterjedő on-line könyvelési rendszert, melynek segítségével a tulajdonosok nem csak a saját egyenlegüket, de az egész társasház teljes pénzforgalmát is figyelemmel kísérhetik! Rendszerünk segítségével, a folyamatos frissítéseknek köszönhetően minden tulajdonos számára naprakész és pontos pénzforgalmi adatokat szolgáltathatunk!

Prominens Társasházkezelés

Prominens Társasházkezelés

A Prominens Ingatlanmenedzsment Kft. tevékenysége a belvárosi társasházak és panel épületek közös képviseletének ellátása mellett kiterjed az új építésű társasházak, lakóparkok kezelésére is Budapest egész területén. A cég fő törekvése, hogy megmutassa, Társasházát lehet olcsóbban és jobban működtetni, annál, ahogy most jelenleg Társasháza üzemel, ahogy azt most működtetik.

Providomus társasházkezelő

Providomus társasházkezelő

Cégünk társasházak közös képviseletével foglalkozik, mely tevékenység keretében vállaljuk a társasházak műszaki teendőinek ellátását, karbantartását. A műszaki feladatok ellátásán kívül pedig pénzügyi és jogi képviselettel is a lakóközösség rendelkezésére állunk. Továbbá folyamatosan kutatjuk a társasházak felújítására kiírt pályázati lehetőségeket és segítünk a pályázatok benyújtásában azok lebonyolításában.

QTQ Kft.

QTQ Kft.

A társaság megfelelően képzett közös képviselői, társasházak kezelői több éves tapasztalattal rendelkeznek mind ingatlankezelés, mind pedig társasházkezelés, közös képviselet területén. Szolgáltatásaik az ingatlankezelés teljes területét lefedik, akár ingatlanát értékesíteni, bérbe adni vagy felújítani kívánja.

Rolandzon Társasházkezelői és Multimédia Szolgáltató Kft. - Békés

Rolandzon Társasházkezelői és Multimédia Szolgáltató Kft. - Békés

Cégünk családi vállalkozás, alapítói Salamon Zoltán György és Salamon Roland. Fő szolgáltatásunk a társasházak kezelése, és azok tulajdonosainak képviselete. Szolgáltatásainkban törekszünk a társasházak ügyeit teljes körűen intézni és a házat hatékonyan, szakmailag a legmagasabb szinten működtetni. Elhivatottságunk, 10 éves rutinunk és támogatásukról biztosító referenciáink erős alapot képeznek arra vonatkozóan, hogy ügyfeleink a legnagyobb megelégedettséggel tapasztalják meg munkánk eredményességét mind a jelenben és jövőben is. Fontosnak tartjuk a tulajdonosokkal történő személyes kapcsolattartást, illetve a Számvizsgáló Bizottsági tagokkal történő együttműködést minden tekintetben. Feladatainkat gyorsan, rugalmasan és precízen intézzük. Úgy kezeljük a házat, mintha mi is tulajdonosok lennénk ott. Célunk, hogy a házak gondos kezelését valósítsuk meg és hosszútávon nyerjük el a tulajdonosok bizalmát. Folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat és fejlesztjük azok színvonalát.

Rozmaringház

Rozmaringház

Buda egyik legnépszerűbb környéke Sasad, mely alig néhány percre található a belvárostól, mégis kellemes, nyugodt, zöld környezet tárul elénk. A Sas-hegy déli lejtője fasorokkal tarkított utcáival, kitűnő hely egy békés otthon megteremtéséhez. A Rozmaring utca régi fenyőfáival jelenleg már több újépítésű társasház helyszíne. A környéken minden megtalálható: óvoda (250 m), üzletház, bank, bevásárlóközpont stb. A Budaörsi út túloldalán a leendő 4-es metró közelsége tovább emeli a környék értékét, melyhez óriási irodaház fejlesztés is párosul így ott egy lendületes, modern városrész kialakulása várható.

Hirdetés
Rönk társasház

Rönk társasház

Rönk társasház cinkotai panorámás telken. Egy háromlakásos villaház, közel egyforma lakásméretekkel. A földszinten két hagyományos, téglából épített, a modern kor követelményeit teljes mértékben kielégítő két lakást helyeztek el. A hátsó lakás emeletén rönkből készült lakás.

Sch-Computing Bt.

Sch-Computing Bt.

PROFI programok leírása, letölthető Demoja: Társasházi közös képviselet könyvelés, Naplófőkönyv-Pénztárkönyv, Raktár-Számlázás, Tárgyi eszköz nyilvántartás, Kettős könyvvitel, Bérszámfejtés (DOS+Windows is)

Soter-Line Oktatási Központ

Soter-Line Oktatási Központ

Társasházkezelő tanfolyam már az új OKJ szerint. A több mint 22 éves Soter-Line Oktatási Központ folyamatosan indított Társasházkezelő képzéseket, így gyorsan és gyakorlottan tud alkalmazkodni az OKJ változásokhoz. Tanfolyamunkat Budapest szívében, a Blaha Lujza térnél, felújított, igényes infrastruktúrájú központunkban tartjuk. Társasházkezelő képzésünket igyekszünk a legjobb áron, a legrövidebb idő alatt biztosítani, eben segítenek gyakorlott oktatóink. Társasházkezelő komplex szakmai vizsgát is szervezünk nagy rutinnal.

Syma-tech Bt.

Syma-tech Bt.

Társasház kezelés, társasházi közös képviselet ellátása gyorsan, pontosan, szakszerűen. Pontos elszámolás, elszámoltatás, naprakész könyvelés, hogy Önök a vagyonuk változását mindenkor nyomon tudják követni, a terveiket a gazdasági lehetőségeik szerint alapozhassák meg. Syma-tech Bt. és a Xeonex Bt. közös képviseleti tevékenység

Szi-Lak Bt.

Szi-Lak Bt.

Ingatlan kezelés, társasházkezelés, közösképviselő, ingatlan üzemeltetés Társasházkezelés a SZI-LAK BT.segítségével. A SZI-LAK BT.vállalja az ingatlanok szakszerű üzemeltetését, a közös képviselet teljes körű ellátását, legyen szó társasházról vagy több száz albetétet magában foglaló lakóparkról.

Szigetszentmiklós - Lévai & Lévai

Szigetszentmiklós - Lévai & Lévai

Irodatakarító céget keres? Bízzon ránk minden tisztítási feladatot! Rugalmasan, az Ön igényeihez alkalmazkodva dolgozunk. Ráadásul bármilyen feladatot ránk bízhat: a kárpittisztítástól a függönyök portalanításán át a mosásig és vasalásig minden apróbb és nagyobb tevékenységet vállalunk. Munkánkat precíz profi csapattal, az Ön által kért időpontokban, és rendszerességgel végezzük. Bemutatótermek takarítása, irodák, tárgyalók nap-heti vagy alkalmi tisztítása gyorsan, diszkréten. Hívjon minket még ma!

T Constructive Management Kft.

T Constructive Management Kft.

Közös képviselet: Alapító okirat készítése, ellenőrzése, földhivatali bejegyzése, Működési szabályzat készítése, Számvizsgáló bizottság, Könyvelés, Üzemeltetés, Takarítás, Karbantartás, Teljes körű jogi garancia, ügyvédi háttér

Takarítás

Takarítás

A Makulátlan Tiszta Terület Kft. vállalja Budapesten társasházak teljeskörű takarítási munkálatait kivül-belül. Ennek része a garázs, kazánház, pince, lépcsőház, közös helyiségek tisztán tartása. Rendelkezünk általános takarítói, tisztítás-technológiai és felületspecialista bizonyítvánnyal. Gépi és kézi takarításban is otthon vagyunk. Szükség esetén heti, havi, negyedéves rendszerességgel vagy alkalomszerűen (nagytakarítás, fújítás utáni takarítás) dolgozunk. Weboldalunkon nézzen bele munkáinkba, érdekes szakmai történeteinkbe vagy keressen ránk a Facebookon.

Tuti menü