Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyvelő programok képes leírás - Társasház.tlap.hu
részletek »

Könyvelő programok - Társasház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsashaz.tlap.hu » Könyvelő programok
Keresés
Találatok száma - 7 db
Háztudor szoftver

Háztudor szoftver

A program ingyen letölthető a weblapról. A már meglévő adatbázist nagyon egyszerű feltölteni a szoftverbe. A felhasználók visszajelzései alapján folyamatosan bővülnek az elérhető kiegészítő szolgáltatásai a programnak. Olyan hasznos kiegészítő funkciókat tud a szoftver ami más programokból hiányoznak vagy csak részben megtalálhatóak. Leveszi az ön válásról a munkát. Pénzt, időt és energiát spórol meg a szoftverrel. Legyen ön is tudor a tulajdonosok között.

Naturasoft könyvelő és ügyviteli rendszer

Naturasoft könyvelő és ügyviteli rendszer

A különböző számlázó programok összehasonlítása időigényes feladat, mely vállalkozói mindennapjaidba nem biztos, hogy belefér. Pedig egy testre szabható, áttekinthető és egyszerűen használható számlázó program fél siker! Elektronikus számlázási lehetőséget keresel? Idegen nyelven állítanád ki dokumentumaidat? Vagy egyszerűen csak egy díjmentes szoftver kell, villámgyorsan? Töltsd ki számlázó választó tesztünket, élj elemzéssorozatunk adta lehetőséggel, és az ésszerű döntés garantált. Számlázó választó oldalunkon többek között a Billingo, a Naturasoft és a Clearadmin elemzéseit olvashatod el.

NEXTSoftware - Társasházi nyilvántartás

NEXTSoftware - Társasházi nyilvántartás

A társasházi nyilvántartó szoftver, kifejezetten társasházak számára lett kifejlesztve, melynek segítségével könnyen figyelemmel kísérhetőek a közös költségek és a fejlesztési alapok kezelését is meg lehet oldani vele, továbbá naplófőkönyv kezelést is tartalmaz. NEXT Software - Saját fejlesztésű ügyviteli szoftverek, erp, vállalatirányítási rendszerek.

Pályázatírás teljes körű ügyintézéssel

Pályázatírás teljes körű ügyintézéssel

A pályázatíró cégek többségétől eltérően mi komplex szolgáltatást nyújtunk, amely nemcsak a pályázat megírását és benyújtását foglalja magában, hanem a projektmenedzsment és a kötelező nyilvánosság biztosításának feladatait is. Rendezvényszervező cégek bevonására sem lesz szüksége, ugyanis megoldjuk a projekthez tartozó programok, a nyitó és záró rendezvény megszervezését és lebonyolítását. Pályázatát hozzáértő szakemberek kezében tudhatja, így biztosan hozzájut a teljes támogatási összeghez.

Sch-Computing Bt.

Sch-Computing Bt.

PROFI programok leírása, letölthető Demoja: Társasházi közös képviselet könyvelés, Naplófőkönyv-Pénztárkönyv, Raktár-Számlázás, Tárgyi eszköz nyilvántartás, Kettős könyvvitel, Bérszámfejtés (DOS+Windows is)

Társasház könyvelő szoftver

Társasház könyvelő szoftver

Egy korszerű Postgres SQL adatbázist használó Windows-s rendszer mely (a kiegészítő modulokkal együtt) komplex megoldást kínál a társasház kezeléssel kapcsolatos adminisztratív és könyvelési feladatok ellátására. Az alábbiakban egy rövid ismertetőt kap az alapvető funkciókról. Az alap modul a rendszer fő eleme, amely önállóan is alkalmas a legfontosabb feladatok elvégzésére. Analitikus egyszeres könyvelés-Nyilvántartások-Integrált műszaki és határidő modullal. További modulok: Electra banki terminál modul - papírmentés könyvelésért Közgyűlés modul - vonalkódos jelenlét regisztrálás Beszámoló és Terv készítő modul Számlázó modul - Társasházak és a céges számlák kezelése WEB modul - internetes kimutatások, letölthető dokumentumok -kialakítását vállaljuk

Webházmester

Webházmester

A Webházmester egy a tulajdonosokkal interneten kommunikáló társasházkezelő szoftver, amely a mai jogi előírásoknak és könyvelési szabályoknak is megfelel. A Webházmester használatával a közös képviselők egyszerűen és könnyen elvégezhetik a társasházak adminisztrációját és könyvelését, az interneten a tulajdonosoknak meg tudja mutatni a számukra fontos adatokat, egyenlegeket. A szoftver az új Társasházi Törvény előírásainak megfelelően lett kialakítva.

Tuti menü