Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasház - Budapest képes leírás - Társasház.tlap.hu
részletek »

Társasház - Budapest - Társasház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsashaz.tlap.hu » Társasház - Budapest
Keresés
Találatok száma - 12 db
Beszterce utcai társasház

Beszterce utcai társasház

A Budai oldalon, az Amfiteátrum közvetlen közelében, a Duna és a Hármashatár-hegy között, a Margitszigettel szemben épült fel 2 x 12 lakásos társasházunk. Az egyik patinás központhoz, Újlak centrumát jelentő Kolosi térhez is közel esik. A nagyvárosi életformát képviselő StopShoptól 3 percnyire, az Eurocentertől 10 perc sétányira található. Ugyanakkor vidékiesen csendes, kellemes hangulatú, platánfákkal szegélyezett utca.

Cézár Ház

Cézár Ház

Elhelyezkedés: Budapest XIII. ker. Ellátás: A körzet (a Szent István körút, Váci út) ellátása kivételesen jó. A West End City bevásárló központ szintén a közelben van. Minden alap és szakszolgáltatás gyalog vagy pár megállóra megtalálható.

Futárház társasház

Futárház társasház

Futárház Társasház - Budapest XIII. kerületének csendes, nyugodt részén kínálunk Önnek igényes, szépen kivitelezett, mégis megfizethető áron lakást. Az ingatlan a Reitter Ferenc utca és Szent László utca közötti szakaszon, a Futár utca 33-35. szám alatt (Hrsz.26656) található. 2341 m2 területen 68 lakás és három iroda/üzlethelyiség kerül kialakításra.

Hétvezér Udvar

Hétvezér Udvar

A lakótömb főbejárata a Francia útra nyílik, de az épület megközelíthető a Jurisich és Mogyoródi utat összekötő belső passzázsról. Az épület függőleges irányú közlekedését 3 belső lépcsőház biztosítja, lépcsőházanként egy felvonóval. A gépkocsi tárolás a kétszintes pincében biztosított. A felvonók az összes használati szintet összekötik.

Kápolnakert társasház

Kápolnakert társasház

Kápolnakert Társasház. A telekingatlan Kőbányán található. Újépítésű, napenergiával támogatott fűtési rendszerű társasházi lakások a X. kerület központjában. A 107 lakásból, 21 üzletből, és 154 parkolóhelyből álló épület 6.917 m2 nagyságú telken kerül kialakításra.

Lakások a Római Lakópartnál

Lakások a Római Lakópartnál

Olyan ingatlanra volna szüksége Budapesten, amelyikkel a munkanapok közepette is könnyedén lazíthat? Ismerje meg a Római Lakópart készülő lakás felhozatalát! Az ilyen fajta eladó római-parti ingatlanok minden igényt kielégítőek az olyanok számára, akik Budapest háttérzajától arrább áhítanak lakni. Hiszen a Római Lakópart ingatlanai egy rendkívül szép, zöld területen épülnek. A Duna-part pedig csak egy karnyújtásnyira van! Ez azért előnyös, mert a lakópark mellett például csónakházakat is talál. A vízisportok szerelmesei ennek okán várható, hogy rögtön otthon érzik majd magukat! A III. kerületi Római Lakópart új építésű lakásainak teljes műszaki leírását átolvashatja a római lakópark weblapján. A böngészőnek nem muszáj mást csinálni, mint rákattintani a listában szereplő egyik Duna-parti apartmanra, aminek az adatait a weboldal prezentálja. Amennyiben felkeltette a kíváncsiságát a ehetőség, tájékozódjon a Római parti ingatlanok részleteiről!

Márton Öko Házak Kft.

Márton Öko Házak Kft.

Budapest IX. kerületében a Márton út 10. szám alatt geotermikus hűtés-fűtés rendszerű társasház épül. A geotermikus fűtés rendszerű lakásokban nemcsak a fűtés, hanem a hűtés és a használati meleg víz ellátás is geotermikus energiával történik. A geotermikus energiaellátás kapcsán olyan új 21. század elvárásainak megfelel? lakásokat építünk, amely alacsony rezsi költsége mellett energiatakarékos, környezetbarát és allergiamentes is. A Márton Öko Házak lakásait azoknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy egészséges környezetben, energiatakarékos lakásokban, környezet kímél? módon éljenek, ugyanakkor függetleníteni szeretnék magukat a folyamatosan növekv? energia áraktól. A lakások magas műszaki tartalommal készülnek: padló és falfűtés, légkondicionálás, ugyanakkor az áruk nem haladja meg a hagyományos (központi gázkazános) építésű lakások árait. Így az ár-érték arány igen kedvez? a vev?k számára. A társasház lakásainak energetikai min?ségi besorolása a legmagasabb A kategória. Az ilyen geotermikus energiaellátással épült új lakások vásárlása nemcsak komfortosságban jelent magas szintet, hanem stabil értékálló befektetést is ad számunkra!

Nádorliget u. 7. társasház

Nádorliget u. 7. társasház

Az oldalon a Nádorliget u. 7. társasház életével kapcsolatos információk találhatók meg. Elhelyezkedés, térkép, megközelítés, Fényképalbum, Közösségi rendezvények házunk táján, Kapcsolat, képviselet, hibabejelentés, Orvosi rendelők, hivatalok a közelben, Megrendelhető szolgáltatások, Hasznos tudnivalók, Tudnivalók beköltözéshez, Gázártámogatás, Kutyatulajdonosoknak, Tájékoztató a havi terhelési értesítők internetes letöltéséről Nyilvános dokumentumok archívuma, Közös Képviselő tájékoztatói

Prestige City

Prestige City

A Prestige Towers szolgáltatási a legjobb nevű szállodák kínálatával veszik fel a versenyt. Kávézó, étterem, többtípusú szauna, kültéri medence, fitneszterem, yacht kikötő és a saját sofőrszolgálat mind a kényelmet és a komfortot szolgálják. Az itt lakóknak nem kell aggódniuk a szobanövények locsolása, kis házi kedvenceik gondozása, vagy akár az ingek vasalása miatt sem. Az online bevásárlórendszer pedig lehetővé teszi számukra, hogy az igényeiknek megfelelő ételekkel legyen tele a hűtő.

Hirdetés
Rozmaringház

Rozmaringház

Buda egyik legnépszerűbb környéke Sasad, mely alig néhány percre található a belvárostól, mégis kellemes, nyugodt, zöld környezet tárul elénk. A Sas-hegy déli lejtője fasorokkal tarkított utcáival, kitűnő hely egy békés otthon megteremtéséhez. A Rozmaring utca régi fenyőfáival jelenleg már több újépítésű társasház helyszíne. A környéken minden megtalálható: óvoda (250 m), üzletház, bank, bevásárlóközpont stb. A Budaörsi út túloldalán a leendő 4-es metró közelsége tovább emeli a környék értékét, melyhez óriási irodaház fejlesztés is párosul így ott egy lendületes, modern városrész kialakulása várható.

Rönk társasház

Rönk társasház

Rönk társasház cinkotai panorámás telken. Egy háromlakásos villaház, közel egyforma lakásméretekkel. A földszinten két hagyományos, téglából épített, a modern kor követelményeit teljes mértékben kielégítő két lakást helyeztek el. A hátsó lakás emeletén rönkből készült lakás.

Via Verde társasház

Via Verde társasház

A VIA VERDE Társasház a Kolosy tértől két percre, a Daubner Cukrászda szomszédságában épül. A 25 lakás 30-90 négyzetméteres méretben, változatos alaprajzokkal kerül kialakításra. Győződjön meg Ön is, hogy a VIA VERDE Társasház valóban zöld út a kényelembe!

Tuti menü