Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasház Takarítás képes leírás - Társasház.tlap.hu
részletek »

Társasház Takarítás - Társasház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsashaz.tlap.hu » Társasház Takarítás
Keresés
Találatok száma - 18 db
Ablak Lux Kft.

Ablak Lux Kft.

Prémium irodatakarítás Budapesten, igen létezik. Ha nálunk rendeli meg a kívánt szolgáltatást, biztos lehet benne, hogy nem nyúl mellé. Szakembereink, vizsgáztatott, erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező, több éve a szakmában dolgozó takarítók. Szolgáltatásaink prémium minőségét, további tulajdonságaink is garantálják, mint a rugalmasság, a gyorsaság, és a becsületesség. Egy tiszta és rendezett társasházban az ott lakóknak is sokkal jobb a közérzetük, mint egy piszkos és rendetlen környezetben. A cégünk által felkínált szolgáltatásokat rugalmasan összeállíthatja, és ezentúl ezen feladatok súlya nem az Ön vállát terhelik. Mi tisztában vagyunk azzal, hogy minden egyes épület más takarítási feladatokat kíván meg, ezért egyénileg a saját igényeire szabhatja a takarítás ütemezését is.

Berger Higiénia Kft.

Berger Higiénia Kft.

Ön is társasházban lakik esetleg pont ön a közös képviselő? Akkor pontosan tudja, hogy egy olyan ingatlanban ahol akár több tucat ember is megfordul milyen nagy kosz is tud lenni. Bizony a társasházakban mindig van mit takarítani. Hívja takarítást végző embereinket akik gondoskodnak arról, hogy a társasház egész részén tisztaság és higiénikus környezet legyen. Ránk bízhatja az egész házat vagy akár csak egy adott terület takarítását is egyaránt! Keressen minket akár még ma és vegye igénybe cégünk szolgálatait!

Budapest - Euronium Kft.

Budapest - Euronium Kft.

z Euronium Trend Kft. takarítás és a házfelügyelő szolgáltatást nyújtó cég. 2006 óta foglalkozunk takarítással. Egy takarító cégnél kezdtük, de a nagyobb megelégedettség érdekében kiváltunk. 2010 februárjában megalakítottuk saját vállalkozásunkat, melyet még ugyanezen év decemberében egy egyéni vállalkozással bővítettünk. Immár Budapest teljes területén dolgozunk lakásokban, családi házakban, irodákban és társasházakban. 2010 decemberétől már házfelügyelői szolgáltatást is nyújtunk Budapest több területén. A megbízóink jelenleg is meg vannak elégedve mind a szolgáltatások minőségével, mind az árakkal. Vállalkozásunk alapvető célkitűzése, hogy az általunk végzett munka minden minőségi elvárásnak eleget tegyen. A minőségre és a precizitásra törekszünk és dolgozóinktól illetve a munkáltatóinktól is ezt várjuk el. Az általunk végzett szolgáltatást garantált minőségben végezzük, a megrendelő igényeit maximálisan figyelembe véve. Vállalási áraink tükrözik azon szándékunkat, mely szerint kisebb haszon hosszútávon megtérül.

Carpex Kft. - Budapest

Carpex Kft. - Budapest

Takarítás, és tisztítást egyaránt vállalunk Budapesten irodaházakban, magánlakásokban és családi házakban. Ha precíz, gyors, és profi szakembereket keres takarítás helyén akkor jó helyen jár, mert cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a higiénia területén, és könnyed munkával végzünk bármilyen makacs folttal!

Etyek - Egyszerűen Tiszta Kft

Etyek - Egyszerűen Tiszta Kft

Attól vagyunk sikeresek tudjuk, hogy az emberi kapcsolatok építőköve a bizalom. Amit megbeszélünk Ügyfeleinkkel azt betartjuk. Ügyfeleink bizalma nekünk biztonságot és terjeszkedést ad. Budapesten vállalunk takarításokat: irodákban, társasházakban, magánóvodákban és bölcsödékben. Cégünk jártas csapattal, minimális befektetéssel járul hozzá környezetének tisztaságához. Társasház takarításnál figyelembe vesszük, hogy a rendes tiszta környezetben a lakók jól érzik magukat és így több lakást lehet eladni-kiadni.

Hard Work 2009 Kft.

Hard Work 2009 Kft.

Vállaljuk: Hivatalok, Egészségügyi központok, Iskolák, Sportlétesítmények, Szupermarketek, Ipari területek, Hotelek, Éttermek, Gyógyszertárak, Vendéglátó egységek, Üzletek, bemutatótermek Bankok, Edzőtermek, fitness központok, Társasházak, lakóparkok stb. Napi, heti, havi illetve eseti takarítását, időszaki egyéb munkálatait, megrendelő igényei szerint.

Ildikó Takarítás - Győr

Ildikó Takarítás - Győr

Teljeskörű takarítási szolgáltatás Győrben: Társasházak, lépcsőházak takarítása. Ablaktisztítás, Fűnyírás, Udvar takarítás. Amit kínálok partnereimnek: Takarítás társasházaknak Győrben. Kifogástalan munkavégzés. Megbízhatóság. Kedvező ár. Évente egyszeri ingyenes alpinista ablaktisztítás! Forduljon hozzánk bizalommal, mi rendbe rakjuk lépcsőházát, társasházát! Ildikó takarító Győr.

Orwak hulladékprés

Orwak hulladékprés

A tömörítési aránynak megfelelő mértékben a hulladékszállítási költségek 65-75 %-a megtakarítható. Csökken a jelenlegi szemetes edények (kukák) ürítési száma és/vagy mennyiségi darabszáma, vagy a meglévő nagyobb konténerek kisebb szabvány szemetes edényekre cserélhetők. A szemetes edények mennyiségi csökkenésével vagy kisebbre történő kiváltásával értékes területek szabadulnak fel más célokra. A hirtelen nagyobb mennyiségben keletkező hulladék a szemetes edényekbe tömörítve biztonsággal elhelyezhetők, az edények és azok környéke tisztán tartható.

ÖKO takarítás

ÖKO takarítás

Megbízható, munkájára igényes takarítócéget keres? Egyaránt vállaljuk az iroda és a lakástakarítás feladatait is, legyen szó egyszeri vagy rendszeres megbízásról. Munkánk során környezetbarát tisztítószereket és technológiát használunk. Profi takarítógépeinket akár kölcsönözheti is. Rugalmasan viszonyulunk ügyfeleink kéréseihez, kapacitásunk függvényében a lehető legrövidebb határidővel dolgozunk. Korrekt árakat kínálunk, amiről Ön is meggyőződhet. Kérje ingyenes és minden kötelezettségtől mentes ajánlatunkat!

Hirdetés
PAMIS Takarító Kft. - Társasház takarítás

PAMIS Takarító Kft. - Társasház takarítás

A PAMIS Takarító Kft. 100 % magyar tulajdonú, dinamikusan fejlődő takarító vállalkozás, mely több éve sikeresen van jelen a takarítói piacon. A konkurencia nagy, de szakértelemmel, szakmai elhivatottsággal, és innovációval biztos pont vagyunk a szakmában. Igyekszünk az általunk alkalmazott takarító munkatársakat úgy foglalkoztatni, hogy számukra ne csak rutinfeladat legyen a takarítási munka elvégzése, hanem lelkiismeretesen, a legnagyobb odafigyeléssel végezzék a munkájukat, melyhez rugalmasság, és megbízhatóság párosul. Takarító munkatársaink legális foglalkoztatás keretein belül takarítanak, valamint munka és tűzvédelmi oktatásban részesülnek, illetve rendszeres foglalkozás egészségügyi vizsgálaton vesznek részt.

Pedantéria Kft.

Pedantéria Kft.

Iroda takarítás, ablak tisztítás, homlokzat tisztítás van soron? Hívjon profi takarító céget, akik profi módon végzik el a piszkos munkát! A Pedantéria Plusz Kft. minőségi, megbízható munkát végez legyen szó napi vagy alkalmi irodai, ipari vagy otthoni takarításról. Szőnyegét és bútorait is bízza ránk, sokéves tapasztalatunknak és kiváló felszerelésünknek köszönhetően nincs olyan folt, piszok vagy anyag, amivel ne birkóznánk meg. Az összefirkált vagy épp penészes kültéri falfelületek miatt sem kell aggódnia, mert kollégáink speciális eszközökkel és szerekkel még a házfalat is újjá varázsolják!

Szigetszentmiklós - Lévai & Lévai

Szigetszentmiklós - Lévai & Lévai

Irodatakarító céget keres? Bízzon ránk minden tisztítási feladatot! Rugalmasan, az Ön igényeihez alkalmazkodva dolgozunk. Ráadásul bármilyen feladatot ránk bízhat: a kárpittisztítástól a függönyök portalanításán át a mosásig és vasalásig minden apróbb és nagyobb tevékenységet vállalunk. Munkánkat precíz profi csapattal, az Ön által kért időpontokban, és rendszerességgel végezzük. Bemutatótermek takarítása, irodák, tárgyalók nap-heti vagy alkalmi tisztítása gyorsan, diszkréten. Hívjon minket még ma!

Takarítás

Takarítás

A Makulátlan Tiszta Terület Kft. vállalja Budapesten társasházak teljeskörű takarítási munkálatait kivül-belül. Ennek része a garázs, kazánház, pince, lépcsőház, közös helyiségek tisztán tartása. Rendelkezünk általános takarítói, tisztítás-technológiai és felületspecialista bizonyítvánnyal. Gépi és kézi takarításban is otthon vagyunk. Szükség esetén heti, havi, negyedéves rendszerességgel vagy alkalomszerűen (nagytakarítás, fújítás utáni takarítás) dolgozunk. Weboldalunkon nézzen bele munkáinkba, érdekes szakmai történeteinkbe vagy keressen ránk a Facebookon.

Társasház takarítás

Társasház takarítás

Takarítás Budapesten, és Dunakeszi - Fót vonzáskörzetében. Az általunk takarított területeket minőségi, és biztonsági adatlappal rendelkező tisztítószerekkel, valamint korszerű takarító eszközökkel látjuk el, a mai modern kor elvárásának megfelelően. Bejelentett dolgozókat foglalkoztatunk a hatályos törvényi szabályozásnak megfelelően. Takarító kollégáink foglalkozás egészségügyi orvosi vizsgálaton vesznek részt, valamint munka és tűzvédelmi oktatásban részesülnek. Referenciákkal rendelkezünk, valamint takarító vállalkozásunk ötvenmillió forintig szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.

Társasház takarítás

Társasház takarítás

Társasházak (régi és új építésű) napi, heti, rendszeres és alkalmi takarítása - a teljes lépcsőház felsöprése, felmosása - lift takarítása - bejárati ajtó, valamint az üvegfelületének a tisztítása - ablaktisztítás - postaládák, lépcsőkorlát tisztítása, villanykapcsolók, lámpaburák, közös tulajdonú kiegészítők, tárgyak takarítása - pókhálók eltávolítása - szórólapok, újságok szemetes tároló edénybe való elhelyezése - a társasházhoz tartozó járda felsöprése - szemetes tároló helyiség, és a szemetes tároló edények fertőtlenítő takarítása - szemetes tároló edények (szelektív is) ki és behúzása, a szemétszállítási napokon - nagytakarítás - kiégett izzók cseréje

Társasház takarítás

Társasház takarítás

Teljeskörű minőségi társasház takarítás Budapesten és vonzáskörzetében! Számunkra fontos, hogy tiszta, szakszerűen és rendszeresen takarított társasházat adhassunk át nap mint nap a lakóknak, hiszen így szolgáljuk meg a belénk vetett bizalmukat.

Tiszta lesz - Szeged

Tiszta lesz - Szeged

Szegedi vállalkozóként. Vállalom társasházak, irodák, éttermek rendszeres takarítását. Nagy tapasztalat, megbízható, leinformálható és becsületes munkatársakkal dolgozom. Ha szeretné, hogy tisztaság vegye körül, akkor kérjen tőlünk is árajánlatot. Talán éppen bennünket keresett. A weboldalunkon számos referenciát találhat. Köztük olyan cégeket is, akikkel évek óta együtt működünk.

Tuti menü