Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasház - vidék képes leírás - Társasház.tlap.hu
részletek »

Társasház - vidék - Társasház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsashaz.tlap.hu » Társasház - vidék
Keresés
Találatok száma - 6 db
Bükkkapuja társasház - Miskolc

Bükkkapuja társasház - Miskolc

A cég 1996 óta foglalkozik épületgépészettel Magyarországon, főleg Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. 2001-ben kezdte el könnyűszerkezetes házak építését, az Európában már elismert Protektor jelzéssel ellátott termékekkel

Csendesréti Lakópark - Vác

Csendesréti Lakópark - Vác

Azonnal költözhető ingatlanok Vácon, a Csendesréti Lakókertben! A csend ? Csendesrét egyenlő a nyugalommal. Vác új kertvárosi negyedében a hétköznapjaid is úgy telnek, hogy pihensz és feltöltődsz energiával. Egy rét ? amely közel van a városhoz, de még közelebb a természethez. Kiváló megközelítésű és elhelyezkedésű Csendesréti Lakókert Vác központjától néhány percnyire és Budapesttől is csak egy macskaugrásra (25 perce) található. A saját kerted ? ahol a napodat egy reggelivel kezded a szabadban. Mit szólnál egy kerti partihoz a barátokkal, vagy egy családi tollashoz a gyepen? A Te lakásod ? első rangú alapanyagokból, gondos tervezés szerint épülnek fel a Csendesréti lakópark sorházai. Amikor megálmodtuk a leendő otthonodat, nem az aktuális divatok, hanem az évtizedek próbáját kiálló megoldások lebegtek a szemünk előtt.

Gorsium Domus Társasház - Székesfehérvár

Gorsium Domus Társasház - Székesfehérvár

Gorsium Domus Társasház: 92 lakásos társasház épül, 2 db lifttel! - Egyedi, energiatakarékos fűtésrendszer - Mozgáskorlátozottak részére is akadálymentes közlekedésű épület - Ingyenes hitelügyintézés - Jogi tanácsadás

Natura Házak - Biatorbágy

Natura Házak - Biatorbágy

Társasházak Biatorbágyon. A Natura Házak olyan három darab 4 lakásos társasházból álló prémium kategóriás beruházás, amely a Bauhaus stílus modern építészeti formavilágát követi. Biatorbágy újonnan parcellázott területén, a Szarvasugráson található az a két épület, amelyekben egyszintes, jól tagolt, tágas, praktikus életteret nyújtó lakásokat kínálnak.

Új építésű lakás Budakalászon

Új építésű lakás Budakalászon

A Szivárvány társasház első fázisának hamarosan a végéhez érünk, ahogy a honlapon lévő képeken is látható. Megtörtént az épület homlokzatának hőszigetelése és színre festése, a hátsó udvari rész is füvesítésre került. A lakóegységek az adásvételi szerződéstől számított és a megfelelő burkolatok kiválasztása után 6-8 héten belül beköltözhetők. Budapest tömegközlekedéssel és autóval egyaránt 20-30 perc alatt elérhető. Ezek a Budakalász közepén található új lakások minden korosztály számára megfelelőek.

Végvár Liget - Diósgyőr

Végvár Liget - Diósgyőr

Diósgyőr városközpontban 5500 m2-en: A beruházás több ütemben épül kellemes családi házakkal határolt helyen. Összesen 71 lakás kerül átadásra három épületben, amelyek egyike akadálymentesített, liftes társasház.

Tuti menü