Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasházi oldalak képes leírás - Társasház.tlap.hu
részletek »

Társasházi oldalak - Társasház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsashaz.tlap.hu » Társasházi oldalak
Keresés
Találatok száma - 9 db
MTOSZSZ

MTOSZSZ

A Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetsége (MTOSZSZ) a társasházkezelők és ingatlankezelők szakmai szövetsége. Továbbra is célunk: folyamatosan támogatni a társasházi közös képviselők munkáját, képviselni érdekeiket a törvényalkotásban, a szakmai fórumokon és a mindennapi életben. Folyamatos tájékoztatást biztosítani tagjainknak a szakmát érintő változásokról és határidős kötelezettségekről. Segíteni: -A társasházak Számvizsgáló Bizottságait, az őket érintő valamennyi témában. -A társasházi tulajdonosokat társasházuk működtetésében, a szabályok kialakításában, hogy megismerhessék jogaikat és kötelezettségeiket.

Társasház biztosítás

Társasház biztosítás

Kontakt-Humán Biztosítási Alkusz Kft. - Társasház biztosítás - Mire nyújt fedezetet a társasház biztosítás? A "pincétől a padlásig" nyújt biztosítási védelmet a házra, beleértve a közös- illetve a saját tulajdonú részeket is.

Társasház keresés

Társasház keresés

Társasház és lakópark kereső. Új lakóparkok adatbázisa, azoknak aki új építésű társasházba szeretnének költözni, de csak néhány ingatlanfejlesztést ismernek, azonban nem ismerik a teljes magyar lakópark kínálatot. Keressen az új társasházak között, vegye fel a kapcsolatot a fejlesztővel, kérjen on-line ajánlatot és költözzön be új lakásába.

Társasház-Érték Online

Társasház-Érték Online

Társasház portál - Érték-Rendszerház Kft. -Az oldal a Társasház-Érték rendszer felhasználói számára nyújt lehetőséget, hogy az általuk kezelt házak elérhetőek legyenek a világhálón, és korszerű eszközökkel informálják azok tulajdonosait, bérlőit aktuális egyenlegeikről, folyószámla forgalmukról, a társasházat érintő hírekről.

Társasházak látványtervei

Társasházak látványtervei

Társasházakról készült látványtervek - 22 lakásos társasház utcai homlokzatának látványterve - Kétlakásos társasház látványtervei - Társasház látványtervek - Napsugár-ház - Kornélia utca, társasház - Arany János utca, homlokzat rekonstrukció látványterve

Társasházi Híradó

Társasházi Híradó

A magyarországi lakások közel 25%-a alkot valamilyen lakóközösséget. A lakóközösségek zökkenőmentes életéhez, eredményes működtetéséhez mind a lakóközösség tagjainak, mind a közös képviseletet ellátóknak széles körű ismeretekre van szüksége. A Társasházi híradó mindezeket igyekszik összegyűjteni, és naprakész információkat nyújtani a lakóközösségekkel bármilyen formában kapcsolatban állóknak.

Társasházi magazin

Társasházi magazin

A Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségének médiatámogatója. Egy politikamentes lap, amely kérdéseidre megadja a választ, tárgyilagos képet fest a jelenről és optimistán tekint a jövő felé. Nem véletlenül valljuk, hogy Tartalmas - Hasznos - Telitalálat, ez az a lap amely a társasháznak dolgozik. A témát a 'lövészárokból' vesszük, ismerjük a problémáid, a közös képviselők és a tulajdonosok napi gondjait, hiszen mi is ezzel foglalkozunk. Tudjuk, hogy a kezelői tevékenység komoly szakmai tudást és felkészültséget igényel. Mindig adódnak különleges esetek és körülmények. Ha tanácstalan vagy, mi segítünk neked - ha hagyod! Az Új Társasházi Háztartás ugyanis elsősorban nektek kezelőknek, és lakóingatlan tulajdonosoknak készül. Kapaszkodó, hogy ne kelljen több tucat lapra előfizetned, egy helyen megtaláld mindazt, ami a napi teendőid elvégzéséhez szükséges. Törvényi előírások, takarékossági lehetőségek, korszerű felújítási módozatok. A felépítés A rovatok felépítése is az olvasói igényeket hivatott kielégíteni. Próbáljuk mindazt a széles skálán jelentkező lehetőséget, elméleti és gyakorlati tennivalót ismertetni, amellyel megkönnyíthetjük mindennapjaidat.

Társasházi törvény

Társasházi törvény

Tanácsok és megoldások társasházban élőknek, avagy, azonnali válaszok a leggyakrabban feltett kérdésekre: Kit terhel a korábbi tulajdonos által hátrahagyott, ki nem fizetett közös költség? Adás-vétel esetén különösen ajánlatos a régi tulajdonostól 'nullás' igazolást kérni, melyben a közös képviselő igazolja, hogy az eladónak közös költség hátraléka, tartozása nincs! Ennek elmulasztása esetén, a régi tulajdonos által hátrahagyott, ki nem fizetett közös és egyéb költségek az új tulajdonost terhelik.

Társasházkezelés Tanácsok

Társasházkezelés Tanácsok

Társasházkezelés online - Társasházkezelésben az első. Tanácsok és megoldások társasházban élőknek. A helyi sajátosságokat pontosan ismerő társasházkezelőink, készséggel állnak a rendelkezésére - Társasházkezelés megbízható szakemberekkel.

Tuti menü