Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasházkezelés - Budapest képes leírás - Társasház.tlap.hu
részletek »

Társasházkezelés - Budapest - Társasház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsashaz.tlap.hu » Társasházkezelés - Budapest
Keresés
Találatok száma - 38 db
Abisa Társasházkezelés

Abisa Társasházkezelés

Cégünk 2004-ben jött létre, hogy javítsuk a lakásokban élők életkörülményeit. Fő tevékenységként társasházkezeléssel foglalkozunk, de ingatlanokhoz szorosan kapcsolódó értékbecslés és ingatlan tanácsadást is végzünk. Célunk, hogy minél költséghatékonyabb és egyszerűbb megoldásokkal segítsük a lakók életét.

Apadries House Társasházkezelés

Apadries House Társasházkezelés

Nem elégedett jelenlegi közös képviselőjével? Elege van, hogy az ígéretek ellenére semmi sem történik a házban? A pénzügyek sem ellenőrizhetők, rengeteg a tartozás? Ha a fenti kérdések közül bármelyikre 'igennel' válaszolt, akkor a legjobb helyen jár, mi segítünk Önnek! Hívjon minket még ma, hogy mihamarabb nekiláthassunk a problémák orvosolásának egy egyedi az Ön Társasházára szabott csomaggal! Társasházak közös képviseletét vállaljuk Budapesten és környékén! Mivel két egyforma társasház nem létezik, minden házunkat külön egységként kezeljük, minden problémára - a tulajdonosi közösséggel együttműködve - egyedi megoldásokat dolgozunk ki a törvényi előírások betartása mellett. Ebben profi ügyvédi gárda és könyvelő csapat áll segítségünkre, akik az általunk kezelt társasházaknak kedvezményes díjazás mellett nyújtják szolgáltatásaikat. Legfőbb erősségünknek tartjuk a társasházi költségek optimális szinten tartását, olyan közös költség kidolgozását, mely illeszkedik a lakóközösség igényeihez és ezzel egy időben szem előtt tartja a tulajdonosok pénzügyi helyzetét, ezzel is elkerülve egy későbbi közös költség nem fizetése miatti behajtási procedúra kellemetlen következményeit.

Artex-Artois Bt.

Artex-Artois Bt.

Az Artex-Artois Bt. 10 éves társasházkezelői tapasztalatának köszönhetően akár korábban épült, akár új építésű házak nap mint nap felmerülő problémáira biztonsággal, a legrövidebb időn belül megtalálja a megoldást. Bármilyen munkához rendelkezünk megfelelő szakemberrel, akik vállalják a társasházban felmerülő műszaki hibák gyors elhárítását, garanciával.

Balaházak

Balaházak

Társasházkezelés internetes SZB felügyelet alatt, XXI század igényével. Internetes folyószámla lekérdezés tulajdonosoknak és ügyintézés, SZB általi teljes könyvelési áttekintés interneten keresztül. Honlap: Lehetővé teszi a tulajdonosoknak egyéni analitikus, egyenlegük megtekintését, Hibabejelentést, az AO/SZMSZ letöltését, Határozatok letöltését, Formanyomtatványok letöltését, A Számvizsgáló Bizottságok tagjai számára lehetővé teszi a könyvelés teljes naprakész áttekintését, ezzel a Társasház mindenkori gazdasági felügyeletét

Bázisház Kft.

Bázisház Kft.

Bázisház Társasház- és Ingatlankezelő Kft. közös képviselet, ingatlan menedzsment profiktól. A cég ingatlanok, társasházak teljeskörű menedzsmentjével, közös képviseletével foglalkozik. Feladatok: Elszámolás és költségvetés januárban, negyedéves elszámolás közös költség befizetésről, nullás igazolás gyors kiadása stb.

Bree Kft.

Bree Kft.

ikeres együttműködésünk elengedhetetlen feltétele a kapcsolattartás a tulajdonosokkal, illetve, hogy a számvizsgáló bizottsággal a folyamatos egyeztetés a gyakorlatban is megtörténjen. Alapelvünk, hogy társasházkezelő cégünk tulajdonosi szemlélettel bírjon, hiszen a naprakész tájékozottság, egyeztetés viszi előre a társasházak életét, gazdasági és műszaki állapotát.

Dankó Társasházkezelés

Dankó Társasházkezelés

Általános ügyvitel a társasházi törvény rendelkezéseinek megfelelően - Műszaki felügyelet, épület karbantartás, felújítás - Rendezett, gondozott lakókörnyezet kialakítása - Naprakész könyvelés (Meglévő vagy új könyvelő cég által) - Tulajdonosi nyilvántartás vezetése, Emberközpontú ügyfélkezelés - Jogi ügyintézés, tartozás behajtás - Pályázatfigyelés,pályázatok elkészíttetése - Alapító Okiratban,az Sz.M.Sz.-ben és a Házirendben leírt közös képviselői feladatok ellátása, illetve amire a közgyűlés felhatalmazást ad - Vitás helyzetek tisztázása (peres ügyekben is) - Közösségi kapcsolatok elősegítése

Dulithl Kft. - társasházkezelés

Dulithl Kft. - társasházkezelés

A cég 1993 óta áll a tulajdonostársak rendelkezésére szolgáltatásaival, teljes körű képviselettel, társasházak, lakásszövetkezetek, lakóparkok üzemeltetésével. DULITHL Kft. - társasházkezelés, társasházkezelő, közös képviselet, társasház takarítás, lakópark takarítás

E.Service Kft.

E.Service Kft.

Társasházak, új építésű lakóparkok, panelházak takarítását és teljeskörű ingatlankezelését vállalja az E.Service Közös képviselő iroda kft. Takarítás mellett gondnoki, könyvelési, felújítási vagy pályázatírási feladatokat is ellátunk. Adóssággal küzdő házaknak is tudunk megoldást kínálni problémáikra. Közös képviselő kollégáink elkötelezettek és szakképzettek, így nyugodtan ránk bízhatja a házzal kapcsolatos összes feladatot.

Hirdetés
Faraone Kft.

Faraone Kft.

Társasházak és irodaházak közös képviselete, teljes körű műszaki üzemeltetése. Amit többek között kínál: Az átlátható gazdálkodás Társasházra specializált könyvelői szoftverünk segítségével naprakészen adunk információt a lakóknak a társasház anyagi helyzetéről, teljes könyveléséről és a lakói folyószámlákról, áttekinthető formában, nemcsak év végén, hanem havonta. A folyószámlák az interneten is elérhetők.

Flott-Home Bt.

Flott-Home Bt.

Szeretné, ha lakókörnyezetét egy valóban szakképzett, lelkiismeretes társasházkezelő gondozná, aki a lakók érdekeit előtérbe helyezve hivatásszerűen végzi közös képviselői munkáját?Ha társasházkezelő Budapesten, akkor csakis a Flott-Home Bt. Szolgáltatásaink széles köre biztosítja, közös képviseletünkbe tartozó társasházak lakói számára, hogy problémamentesen élhessék hétköznapjaikat. Családi vállalkozásunk a Flott-Home számos budai kerületben bizonyított a lakók számára. Ingatlanokkal szorosan összefüggő tevékenységgel (közös képviselettel, kezeléssel, állapot felméréssel, értékbecsléssel, értékesítéssel, számvizsgáló bizottsági tagsággal, stb.) több évig foglalkoztunk egy nagy múltú ingatlanos cég alvállalkozójaként.

Fortuna Bt.

Fortuna Bt.

A Fortuna Bt. 2000 óta foglalkozik könyveléssel, oktatással, oktatásszervezéssel. 2005-től a cég részben módosította a profilját, a könyvelés maradt, az oktatás helyét a társasházkezelés vette át. A vállalkozás vezetője, a könyvelési vonal felelőse Blaskovics Tiborné, aki Pénzügyi és Számviteli Főiskolát végzett, mérlegképes könyvelő és adótanácsadó, több évtizedes gyakorlattal rendelkezik. Ő végzi a cégek, vállalkozások, házak teljes körű könyvelését. A vállalkozás másik tulajdonosa, Blaskovics Tibor, az ő feladata a társasházkezelési munka koordinálása és irányítása. Jelenleg 45 vállalkozásnak végezzük a teljes körű könyvelését, valamint számos társasház, majd 150 albetétjének intézzük ügyeit. Kérésre küldjük a referenciáinkat. Vállalkozásunk rendelkezik minden szükséges munkaengedéllyel, könyvelői jogosítvánnyal, illetve társasházkezelőként és mérlegképes könyvelőként is regisztrálva vagyunk. Irodánk Óbudán, a Flórián tér közelében, a Solymár utcában található. Mindennapi munkánkat jól képzett szakemberek segítik, akikkel régóta dolgozunk együtt.

Hoffmann Róbertné

Hoffmann Róbertné

A cég 2001 decemberében alakult, megalakulásuk óta foglalkoznak ingatlanok és társasházak kezelésével. Társasházi közös képviseleti tevékenységük során teljes körű pénzügyi, jogi, műszaki hátteret biztosítanak az általuk kezelt társasházak részére.

Ingatlanjegyzék Kft.

Ingatlanjegyzék Kft.

Társasházkezelés és közös képviselet kedvező feltételekkel Budapesten! Társasházkezelés és könyvelés egy helyen! Jelenlegi közös képviselője külsős cégre bízza a könyvelést? Gondolt már arra, hogy mennyit takaríthat meg a lakóközösség, ha olyan társasházkezelőt választ, aki a könyvelést házon belül meg tudja oldani?

Kocsis-Angyal Kft

Kocsis-Angyal Kft

Az ingatlankezelésben, társasház kezelésben az elmúlt évek során igen nagy tapasztalatra tettünk szert. Közös képviselőink a pénzügyeket megbízható könyvelőkkel együttműködve kezelik. Az elvégzett feladatokról rendszeres időközönként megszervezett közgyűlésen számolunk be amely alkalmakkor minden tulajdonos felteheti kérdéseit és megoszthatja a közösséggel a megoldandó kérdéseket feladatokat. Az elmúlt évek során hosszú távú kapcsolatokat alakítottunk ki számos megbízható szolgáltatóval, ezért azonnal tudunk reagálni ha egy zárszerelőre vagy egy fűtés vagy vízszerelőre vagy bármilyen más mesteremberre van szükség. További információkért , referenciáink megtekintésére és ajánlatunkért kérjük látogasson el weblapunkra.

KPEG társasházkezelő és Könyvelő Kft.

KPEG társasházkezelő és Könyvelő Kft.

Társasházak közös képviselete teljeskörű szakipari háttérrel, jogi támogatással. Elsősorban mikro- és kisvállalkozások számára végzett könyvelési, üzletviteli tanácsadási feladatokat, illetve foglalkozott társasházkezeléssel. Társasházkezelés egyre inkább a főtevékenységükké vált, ezt 2004-ben a nevük megváltoztatásával is jelezték.

Lakás Center Bt.

Lakás Center Bt.

Budapest területén vállaljuk társasházak és lakásszövetkezetek kezelését, üzemeltetését, képviseletét és könyvelését. Minden helyzetben törekszünk a minőségi, korrekt és becsületes munkára. Célunk a lakók maximális elégedettsége, figyelembe véve minden egyes lakó külön igényét. Törekszünk a velük történő jó kommunikációra! Fontos az egyes házak minden irányú biztonsága: anyagi biztonság, közbiztonság; ill. folyamatos műszaki fejlődés. Elsődleges cél a minden szempontból megfelelő közös költség kialakítása, a ház fizetési képessége és a jövőbeni fokozatos fejlesztési lehetőségek megteremtése, nagy hangsúlyt fektetve a befizetési hátralékok mielőbbi behajtására. Telefonos elérhetőségünk a nap 24 órájában működik, személyesen szívesen tartunk az adott társasházban rendszeresen fogadóórákat, megkönnyítve ezzel az idősebbek és a teljesen munkaidőben dolgozók életét, segítve a jó feltételek és együttműködés megteremtését és a készpénzes befizetések lehetőségét. Szolgáltatásunk nagyon kedvező áron mozog: 20 lakásig 5000-30000Ft/ház/hó, 21-50 lakásig 1200Ft/albetét/hó, 51-100 lakásig 1100Ft/albetét/hó, 100 lakástól 1000Ft/albetét/hó bruttó árak. További részletek a honlapunkon olvashatóak.

Tuti menü