Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasházkezelő tanfolyam képes leírás - Társasház.tlap.hu
részletek »

Társasházkezelő tanfolyam - Társasház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsashaz.tlap.hu » Társasházkezelő tanfolyam
Keresés
Találatok száma - 5 db
Abilis

Abilis

Társasházkezelő tanfolyam. A tanfolyam célja olyan szakemberek képzése, akik a társasházkezelői (közös képviseleti) tevékenységet önálló feladatkörként (menedzserként), jó kapcsolatteremtő készségen alapulva képesek szakszerűen ellátni. A végzett hallgatók a tanfolyamon megszerzett elméleti és gyakorlati tudásukat a lakóközösség bizalmát élvezve kamatoztathatják, mivel a társasházkezelői tevékenység olyan önálló, bizalmi feladatkör, amely a jó kapcsolatteremtő képességen alapulva, a munkafolyamat minden részletére kiterjed, és a társasház fenntartásával, a társasházak működésével összefüggő követelmények ismeretét feltételezi.

EFEB Felnőttoktatási Központ

EFEB Felnőttoktatási Központ

Társasházkezelő + Ingatlankezelő tanfolyam - A szakképesítés azonosító (OKJ) száma: 52 814 01 0000 00 00 + 52 814 01 0001 54 01 - A szakképesítés szintje: Középfokú + Emeltszintű Felügyeleti szerv: Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium. A jelentkezés feltétele: Érettségi bizonyítvány

Füti Omega Kiadványozási és Oktatási Kft.

Füti Omega Kiadványozási és Oktatási Kft.

Füti Omega Kiadványozási és Oktatási Kft. - Társasházkezelő tanfolyam - Jellege: középfokú szakképesítést ad - Jelentkezés feltétele: érettségi bizonyítvány - Képzési idő: 3 hónap. Ingatlankezelő tanfolyam - Jelentkezés feltétele: érettségi bizonyítvány, és társasházkezelő bizonyítvány

Soter-Line Oktatási Központ

Soter-Line Oktatási Központ

Társasházkezelő tanfolyam már az új OKJ szerint. A több mint 22 éves Soter-Line Oktatási Központ folyamatosan indított Társasházkezelő képzéseket, így gyorsan és gyakorlottan tud alkalmazkodni az OKJ változásokhoz. Tanfolyamunkat Budapest szívében, a Blaha Lujza térnél, felújított, igényes infrastruktúrájú központunkban tartjuk. Társasházkezelő képzésünket igyekszünk a legjobb áron, a legrövidebb idő alatt biztosítani, eben segítenek gyakorlott oktatóink. Társasházkezelő komplex szakmai vizsgát is szervezünk nagy rutinnal.

Társasházkezelő képzések országosan

Társasházkezelő képzések országosan

Országszerte induló képzéseinkre várjuk leendő hallgatóinkat! Társasházkezelő, közös képviselő tanfolyamunk távoktatásos formában érhető el, mely a továbbtanulók számára lehetővé teszi az otthoni felkészülést. Oktatóink és segédanyagaink ez esetben is állnak hallgatóink rendelkezésére. A képzés ideje alatt elsajátítható, hasznos alapismeretekkel képezhetik magukat tovább jelentkezőink. Legyen Ön is részese hatékony tanfolyamainknak és sajátítsa el a szükséges tudást segítségünkkel. Kérdéseire készséggel válaszolunk!

Tuti menü